Vi er landsdækkende og det koster lige så lidt i Nordjylland som på Sjælland.

Løse fliser

Er du husejer eller boligadministrator, har du sikkert oplevet løse fliser og klinker i et køkken eller badeværelse.

Reparation af løse fliser med injektionsteknik

Løse fliser og klinker

Er du husejer eller boligadministrator, har du sikkert oplevet løse fliser og klinker i et køkken eller badeværelse. I stedet for at udskifte dem på den almindelige måde, hvor flisen skal bankes op og erstattes med en ny, anvender vi injektionsmetoden. Vi pumper speciallim ind under flisen, så den bliver fastgjort på ny. På denne måde slipper du for støj og støv samt at lede efter en helt identisk flise.

Undgå potentielle ulykker

Løse fliser er både irriterende og knap så flotte at se på, men de kan også forårsage ulykker. Der kan for eksempel samle sig fugt eller vand under løse fliser i et badeværelse, hvilket kan skade skade din boligs eller bygnings tilstand og medføre store udgifter.

Fordele ved reparation af løse fliser med injektion

Der er flere gode grunde til at vælge at få repareret dine fliser og klinker frem for at udskifte dem. Det medfører mindst mulig gene, og det er både et hurtigere og billigere alternativ til udskiftning af hele flisebelægninger og traditionelt klinkearbejde. Små reparationer (for eksempel udskiftning af 10 løse fliser) tager typisk ikke mere end en formiddag.

Få en god tilstandsrapport

Løse fliser er en væsentlig mangel, og derfor kan mere end 10 løse fliser eller klinker resultere i en K3 i din tilstandsrapport. Ved at få foretaget en reparation af de løse dele, kan du altså undgå dette.

Genskabning af farve på fliser

Er dine fliser/klinker ødelagte eller udgået af produktion, har vi en aftale med en dygtig keramiker, som kan reparere dem eller genskabe deres originale farver og keramiske glasur.