Reparation af revner i vægge og gulve

Injektion til reparation af betongulv samt revner i andre materialer

Er der opstået en revne i din væg eller i dit gulv, kan vi reparere dette med injektion. Injektion er en teknik, som vi bruger til bl.a. udbedring af revner i vægge og gulve i forskellige materialer. Injektion kan bl.a. bruges til reparation af betongulv, eksempelvis porebeton eller klinkerbeton. Det er vigtigt at tage hensyn til typen og størrelsen på revnen samt årsagen til det. Det er alt sammen noget, som vi hos Injektion-Nord har styr på. Vi har mange års erfaring og stort kendskab på området, så du er sikret et ordentligt og korrekt udført injektionsarbejde.

Hvorfor bliver fliser på gulve / vægge løse eller revner?

Der kan være flere årsager til revner i fliser på vægge og gulve. Er der eksempelvis gået meget på nogle fliser, som er hule nedenunder, kan det forårsage revner eller knækkede fliser. Der kan også opstå løse fliser, hvis betonen under fliserne revner.

Læs mere om løse fliser her.

Vil du vide mere?

Har du yderligere spørgsmål til vores arbejde med reparation af revner i vægge og gulve, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi besvarer med glæde ethvert spørgsmål, du måtte have. Ring på telefon 20 48 57 58 eller send en mail til kasper@mbos.dk.

    Injektion-Nord